Äntligen ledig! Eller nästan... Har en idrottsinlämning kvar som ska in på söndag (har inte ens börjat eller ens läst uppgiften - känns stabilt). Sen är jag julledig i 2 veckor tror jag och det är heeeelt underbart. Har visserligen 3 analyser direkt när vi kommer tillbaka MEN vi går bara 6 skoldagar innan vi drar. Det är helt sjukt nära nu! Har börjat se över vad jag ska ha med mig och sånt nu, men det är svårt... Hur i helvete packar man för en hel termin?! Hade ju varit en sak om man kunnat packa ner typ alla sina ägodelar och ta med men nu tvingas man till att göra ett urval eftersom det är begränsat med packning på flyget...
Vi hade avslutning i skolan idag. Åt frukost tillsammans på spanskan vilket var jättenya och sen fikade vi på geografin. Klarade dock bara av att 3 kakor innan jag blev illamående av det, hur ska jag klara denna jul lol? Men tack alla sötisar i klassen som bakade, det var jättegott det lilla jag fick i mig ❤️❤️❤️
Blev så mätt så vi skippade att äta lunch i skolan. Gjorde inte mig något eftersom det ändå var "tomtegröt" vilket jag inte tycker om. Mina kompisar lyckades få med mig till att gå runt inne Lund och kolla i affärer. Tycker det är lagom kul. Elsa, Sandra och de andra for dock runt lite överallt, hur ska jag överleva Madrid med dem omg. Nä okej det är faktiskt kul ibland att gå i affärer, Madrid är nog kul och dem jag åker med är iaf kul så det ska nog gå!
Tillslut begav jag, Rebecca och Siri oss till Stadsparken där vi skulle möta upp resten av klassen inför avslutningen. Förra året var jag sjuk (aka i stallet) sista dagen, men jag missade ändå inte så mycket eftersom det blev inställt pga av bombhot eller något. Detta året kunde jag dock inte fly för Siris broder skulle uppträda. Överlevde hela förmiddagen och det var fett värt för avslutningen var bra. Siris bror och hans band spelade och de va balla. Ångrar inte att jag inte skippade i år!
30 dagar till Madrid. Endast 6 skoldagar!!!!

Snodde inte siris bild. Eller så gjorde jag det. Ingen vet. Alla tog ändå sånna här bilder lol (förutom jag obvious, eller..?).

Nos vemos en Madrid

Emma Torres 

Kommentera

Publiceras ej