Orkar inte skriva inlägg idag. Idag var en tung dag trots att den var rolig. Blev överrumplad av prestationsångesten idag på idrotten och visste inte hur jag skulle hantera det, tyckte det var så pinsamt att jag inte kunde kasta ordentligt och sen att jag blev ledsen över det. Fick visserligen bra betyg men vad hjälper det när idrottslektionerna innebär en sådan ångest som de faktiskt gör. 
          Sen fick jag en självförtroende knäck när det kommer till Spanskan. En klasskompis åkte med i bilen med mina värdisar idag och hon var så mycket bättre på spanska än jag. Och betydligt mer utåtriktig än vad jag är. Hon fick beröm av min värdmamma som sa att hon "pratar mycket bra spanska", men som diplomatiskt nog tillade "precis som Emma" i slutet. Tack Gemma. Jag uppskattar att du och hela familjen är så snälla mot mig. Men att påstå att jag visat dem att jag pratar mycket bra spanska är till att ta i. Det känns som att hoppet har gått ur mig en aning. Med endast lite mer än 50 dagar kvar i Spanien måste jag verkligen step up my game. Men jag vet inte hur. Orkar inte ens tänka på det, får boka tid för utvecklingssamtal med en lärare snart för blir så stressad över min spanska.
          Är trött. Vill se på svensk tv och sova. Sova mycket. Kanske är jag känsligare för att jag sovit dåligt de senaste veckorna. Jag vet inte. Vet väl ingenting, Valborgfirandet var iallafall trevligt idag på skolan. Gpd natt, orkar inte ens se klart Atlétis match. 
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej