Blir ännu en mobilblogg på metron. Gäller ju att fördriva tiden, eller kanske snarare använda den effektivt då jag hade tänkt få mig tillräckligt med sömn i natt. Rapporterar alltså live från Tres Olivos där jag väntar på metrobyte.
          Har nu alltså sagt hej då till hela gänget som åker hem imorgon. Åkte in till Madrid direkt efter skolan och har hängt med dem sen dess. Blev mest primark idag men självklart strosade vi en del oxå. Käkade middag på en restaurang som verkade vanlig men mysig, visade sig att den var dyr som fan dock. En jävla tur att mamma svischat lite bidrag för denna helgen för annars hade det svidit i plånboken. Hade ju tänkt shoppa loss innan matchen på lördag också!
          Nu är våren här på riktigt och inne i stan, bland alla hus och avgaser, stekte solen. Eller vi är ju ändå i Spanien så kanske borde jag säga att solen friterade oss. Det var så mysigt, precis som hela denna helgen har varit. Haft sååå kul och älskar min släkt sååå mycket! Extra kul var det att träffa Lill-kussen silas. Han är nu 1år och 9månader. När jag åkte hemifrån var han endast 1år och 6 månader. På dessa 3 månaderna har den lille alltså lärt sig prata, eller ja allt är ju relativt men det går att konversera på en lätt nivå. Kanske så som min spanska var i 7an, men han lär sig betydligt snabbare. Bara under denna helgen har han lärt sig säga "Hola qué tal?" och nästan även "gracias" o "adiós". Ni kan tro att han charmat spanjorerna med sina stora blåa ögon och långa ögonfransar. Aldrig träffat någon som lyckats skaffa så många kompisar på så kort tid.
          Om 2 månader ses vi igen och då lär han ha lärt sig ännu fler ord. Fick många blöta pussar innan jag gick. Trots att jag trivs så bra som jag gör här i Madrid, trots att jag egentligen aldrig vill lämna detta landet så ska det som sagt bli skönt att komma hem. Inte minst för att träffa silas och mina andra "små" (de är inte så små längre) kusiner som jag saknar sååå!
            Nu kommer metron och jag ska fortsätta lyssna på podd. Godmorgon Sverige rullar i mina öron nu och är ett program på Sveriges radio som tar upp aktuella händelser i världen, i Sverige och diskuterar dessa. T.ex krisen i MP just nu och någon jävla åsiktsregistrering i Borås. Aja, hörs imorgon. Håll tummarna för att jag får mig MINST 8 timmar sömn inatt.
God natt!!

Nos vemos en Madrid

Emma Torres 

(Glömde publicera inlägget igår ty jag ej har internet nere i metron så jag lägget upp det ett dygn senare men tiden är inställd på igår)

Kommentera

Publiceras ej