Har sovit alldeles för lite denna veckan vilket är sjukt olikt mig. Hemma brukar jag alltid gå och lägga mig tidigt, typ 21.30 så att jag somnar lite efter 22, men här har jag käkat klart först 20.30 och allt är bara helt i otakt. Jag har fortfarande inte riktigt vant mig vid dessa tiderna och fått in en bra rutin. Blir fortfarande alltid hungrig vid 17-18 och måste då avbryta allt plugg för att göra mig lite mat. Att avbryta pluggandet här är dessutom sjukt risky eftersom man inte vet då hur mycket tid man kommer ha till det sen. Har redan ganska lite ledig tid här hemma känns det som, kommer hem tidigast 16 om dagarna och ska jag då hinna träna så tar det ju 1 timme ungefär (inklusive byta kläder innan och stretcha efter) sen ska man ju duscha och få i sig lite mat. Så det blir ju oftast inte att man sätter sig och pluggar förrän vid 17.30 typ och då har jag 2,5 timmar att plugga. Det borde kanske räcka och det låter ju mycket, men fan det går inte... Får inte ro att vara effektiv då, känns som att hela jag är är någon annanstans, kanske för att min inre mat-sova-träna-klocka är helt rubbad. På de lediga dagarna funkar det bättre för tar jag mig väl i kragen och planerar den dagen så blir det som bäst då. Chillar lite på morgonen eller tränar lite, frukost, plugg ett par timmar, lunch, plugga, chilla/ut och gå, plugga, käka middag, chilla, sova. Åhhh frustrerande för jag känner att det är något som är fel men antingen kan jag inte sätta fingert på vad det är eller så vet jag inte hur jag ska rätta till det.
          Nu är jag iallafall supertrött idag igen men har sovmorgon imorgon, som tur är. Är lite stressad över plugget för har ingen tanke om hur jag ska lägga upp mitt arbete på samhällen och den ska in om 2 veckor + 4 dagar. Dessutom fick vi en jävla bok på engelskan idag som vi också ska läsa... Att läsa böcker är så jävla tidskrävande. Det störigaste plugget man kan ha. En text kan man lixom sätta sig ner och effektivt skriva ihop något på ett par timmar sen är det klart. Men böcker måste man sitta en timme om dagen typ och läsa och översätta ord och bla bla bla. Har nu alltså två böcker parallellt att läsa. Varför blir det alltid så här? Känns som att varje gång en lärare bestämmer sig för att vi ska läsa så bestämmer sig MINST en annan att vi ska göra det i hens ämne också. 
          Läste iallafall klart nästa veckas mål för engelskan idag (vi fick den även idag så det känns bra), men sen måste jag skriva någon jävla analys/läslogg på det också. Har ju inte heller all tid i världen i helgen eftersom jag hade tänkt att vara med la familia då... Hatar när sånt här händer! Man har planerat sitt plugg as bra så att man ska klara det och så ba kommer någon och slänger in något huxflux. HÖRT TALAS OM LÅNGTLÖPANDE PLANERING? Som man delar med sig av till eleverna så att de kan få en chans att göra sakerna ordentligt och slippa stressa med dem...
          Blir väl inte att jag gör något roligt med kompisarna imorgon då... Var pepp på att det var fredag och vi kanske kunde käka ute men tror jag handlar med mig lite galletas hem och så får jag ta en plugg kväll... Men det kommer vara värt det för då kan jag vara med la familia i helgen och ha rent samvete! Tänkte sticka till IKEA också och handla kaviar för har varit sjukt sugen på äggamacka nu ett tag. Idag fick vi dansk ättiksgurka till maten. Det har aldrig smakat så gott som det gjorde idag - sjukt längesedan jag åt det!
          Nä nu ska jag få mig lite sömn iallafall. Fan asså, har ju skrivit varje kväll att jag skullat kolla svensk tv men endast en kväll har jag gjort det. Hinner inte. Klockan är 22 nu?! Denna tidsrytmen kan äta bajs, hinner ingenting. Jävla mañana mañana-andan verkar finnas överallt oavsett om man vill det eller ej. God natt!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej