...som flugit förbi! Allt går så snaaaaabbt, kan det sluta göra det?! Har varit här i 3 veckor nu! Om 10 dagar har jag varit här i exakt en månad, 1/5 månader, 20% omgggg sluta! Men jag har ju trotsallt mer än 4 månader kvar, 4 jävligt bra månader. 
          Det blev inget Segovia i helgen eftersom Sam har varit sjuk. Istället åkte vi igår på en utflykt till Castilla y Leon (en annan comunidad autonoma = landskap som i sverige fast med större självstyre) där Segovia ligger, men till två mindre ställen. Först Turegano där vi käkade klassisk spansk (typisk för Segovia) mat - cordero (lamm) och cochinillo (gris). Det var gott men lammet var nog inte riktigt min smak för det hade sån "slemmig" konsistens som är anledningen till varför jag inte åt kyckling på typ 10år. Det var så häftigt att se en riktigt spansk småstad, som inte är söndrad av turismen utan är som den är. Det kändes som att jag var i en film och när som helst skulle Zorro (min favorit superhjälte ofc) komma ridande i full galopp. Ni ska bara se så mycket häftig arkitektur här finns! Hade kunnat ägna ett helt långt inlägg bara för att flumma om fasader, arkitektur och tegeltyper här. Vi besökte ett gammalt slott - som det verkar finnas gott om här, utifrån vad jag kunde se på vägen dit - vilket även det var grymt coolt. Det såg inte så stort ut men när man väl började gå omkring där tog gångarna och rummen aldrig slut. Uppför smala branta trappor i en evighet, hela tiden något nytt att upptäcka. Tillslut kom vi upp till toppen av det högsta tornet. Dios mio! Det var häftigt må ni tro!
          Efter det drog vi vidare till ett naturområde med en liten kyrka (som tyvärr inte var öppen). Wow! Det skulle ni också sett! Djupt nere i en dal flödade en flod stillsamt och vi - vi stod på toppen och hade sällskap av de stooora örnarna/rovfåglarna som bodde i närheten. Det var enormt häftigt! Så mycket annorlunda natur här finns och så mycket jag får uppleva för första gången. På vägen från Madrid såg jag ett berg för första gången i mitt liv, vi körde visserligen bara förbi det men det var häftigt. Visst finns det både berg och annan häftig natur i Sverige men 1. Har aldrig varit så pass norr att jag sett riktiga berg förrut.
2. Det är ändå annorlunda, jorden är gul/röd och träden inte som i Sverige. Jag är i Spaninen.
          Idag har jag mest pluggat och tränat. Sprang 8km idag tjohoo, sakta men säkert avancerar jag... Målen är:
1. 3km på 15 minuter i slutet av Mars
2. 20km i slutet av April
Nog ska vi kunna reda ut det! Det är så kul att träna tjoho! Fotbollsträning imorgon tjoho! Handlade ett toblerone i vit choklad som jag ska frossa i nu tjohoo!
          Bjuder på lite bilder här, fler finns på fejjan. Puss o kram
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
Utsikten från tornet
España
Torresita på äventyr
Ser ni fågeln? Sjukt stor var den
Här hade solen börjat gå ner, men ni ser ju vilken fantastisk natur!
Min spanska familj <3

Kommentera

Publiceras ej