Kvällen igår var riktigt bra! Vid 21 träffades jag, Frida och Nella på metron och åkte in till sol (puerta de sol - central plats i Madrid). Vi kom fram typ 21.30 så det var ganska lagom kände vi. För spanjorerna är det dock jättetidigt att gå ut, det är tiden flera av dem kommer hem från jobb verkade det som för tillsammans med oss på metron satt det mest kontorsråttor typ.
          Vi gick runt lite på kända och okända gator, hade kul och letade lite smått efter ett ställe att slå oss ner för att ta något att dricka. Vi blev "insläpade" på ett ställe men det var fett dyrt så lite smidigt fick vi säga att vi skulle komma tillbaka senare med våra kompisar som vi skulle möta precis då (ljuuuuug). Efter en timme typ slutade det med att vi slog oss ner på montan - en billig kedja som finns överallt! Nella och Frida tog en Tinto de verano, jag tog en fanta och en pommes med 4 olika såser att dippa i. Äääälskar det! 
          Där satt vi ett tag innan vi gick en runda igen. Eller ja vi gick många rundor. Vi visste inte helt vad vi ville göra men vi ville göra något, typ gå till en bar så vi vandrade runt på Madrids gator utan att riktigt veta var vi skulle. Men som snook säger: "vi vet inte var vi ska men vi ska komma dit" ;-) För tillslut hittade vi något! 
          På Madrids gator, framförallt kring Sol kryllar det av inkastare. Sådana som jagar folk att besöka deras klubbar typ. Tillslut hittade vi som sagt ett ställe där en inkastare gav oss ett bra pris. Dock var priset bra för att det ingick dricka men för mig som inte dricker var det ju knappast bra pris. Meeeen charmig som man är fick jag tillslut gratis inträde ;-) Det gick bra fram till dörrvakten, Frida och Nella kom in men han fatta att jag va under 18 så längre än så kom vi inte hahahahha, det var lite pin...
          Men det dröjde inte länge innan en annan inkastare hittade oss och där kom vi alla tre in - gratis!! Där va helt okej men inte jättekul människor kanske så vi stanna inte alls länge. Träffade dock en trevlig finska bl.a.! Vi drog vidare mot donken och sedan tog vi metron hem och jag kom in i lägenheten 20 i 2 - lagom! Familjen låg redan och sov och snart gjorde även jag det.
          Just nu sitter jag på renfen. Vi, gänget från Lund, ska in till Retiro parken för att ha picknick och ha kul eftersom Frida och Elsa fyller år nu under lovet. Ska bli myyyyyys!
      
Nos vemos en Madrid

Emma Torres

På renfen, förbi bergen som börjar få lite snö nu (även om det inte syns på bilden)

Jag & Nella igår på montan


Vi fick en hjärt-ballong av en kille, denna försökte vi sedan ge vidare till ett par snygga killar på väg till metron men de dissade oss hårt hahahaha piiiin, Frida fick det på film men det är smärtsamt att se på...Trivs såååååå bra med nella och Frida, och självklart resten av lundagänget oxå! Vi har sjukt kul här 🇪🇸❤️

Kommentera

Publiceras ej