Kom precis hem! Har ikväll varit ute med ett gäng kompisar i Moraleja som är mini-staden (precis i anslutning till Alcobendas) där vi går i skolan. Närmare Alcobendas än vad skolan ligger finns det ett centrum som kallas Diversia med massa restauranger och liknande. Planen var att vi skulle bowla där och sen äta tillsammans innan några andra skulle dra vidare in till Madrid. Dock blev det lite klydd med hur mycket bowlingen skulle kosta, det drog ut på tiden och tillslut var hälften inte sugna längre. Det var lite synd för jag var jättepepp! Men kände samtidigt att det skulle inte vara lika kul om vi dela upp oss och stack till olika ställen och så. I samlad trupp gick vi istället för att leta upp ett ställe att käka på och hittade tillslut ett ställe med tapas. Tror vi satte oss där 19.40 men då kunde vi inte beställa än för köket skulle inte öppna förrän vid 20 (eftersom spanjorers dygn/kväll är minst 2 timmar senare än svenskars). Vi satt och drack lite istället och sen beställde jag en tortilla de patata (potatis tortilla som typ låg på något baguette liknande bröd - jättegott!), Ensadillas de pollo y verduras (ensadillas - typ något friterat spanskt grejsimojs - med kyckling och grönsaks fyllning, lite sjögräs och någon typ sushi-sås till det - också jättegott!) och tillsist även en croquete med ost och skinkfyllning (sååååååå god). Allt var gott men tyvärr inte så jättemättande så vet inte om jag vill säga att det var så prisvärt. Men som jag skrivit tidigare är ju livet mer än pengar så därför får det 4/5 toasts ;-) !
          Sedan drog några vidare in till Madrid men vi andra drog till BK (Burger King) och hade vår egna lilla fest där :) :pPppP Vi satt utomhus och åt (det ni Sverige ;-) ) och träffade ett gäng spanska killar. Det var roligt att prata med dem och vi hade länge kul med dem, skojade och hade oss. Sedan spårade de dock lite och blev mest jobbiga så vi drog därifrån. Spanjorer är antingen snygga eller fula, det finns inget där emellan för dem! Bland dessa var ett par snygga - men ni kan vara lugna där hemma, jag håller inte på med pojkar och sånt trams. Dessutom var just de nog ganska blåsta när det kommer till politik, allmänbildning och folkvett. De snacka om Franco, gjorde Hitler-hälsning på skoj (oj så roligt) och sa refugees not welcome. Även om de var hur roliga som helst stundtals att snacka med så gjorde det där att de kan äta bajs. 
          Oj så kul jag hade ikväll! Har åkt hit med ett gäng riktigt härliga, trevliga och bra människor - och på plats träffat ännu fler sådana. Att gå ut om kvällarna hör inte till vanligheterna för mig men är det på det här viset Älskar jag det. Jag är inte helt bekväm när det blir större mängder alkohol inblandat, jag antar att det är något man kommer vänja sig vid (berusade människor) men tills dess undviker jag det. På det här sättet stormtrivs jag dock, härliga människor, ute i fkn MADRID (eller ok Alcobendas...) och inte alltför sent ;-)
          Innan jag avslutar måste jag dock berätta att jag var ute och sprang idag efter skolan. Hade egentligen tänkt öka distansen lite idag och köra en 7km runda men tiden sprang iväg innanjag kom ut så det blev bara en 5km runda. Den var dock inte så bara den! Sprang i t-shirt (<333333) och slog nytt pers!!! När jag säger pers räknar jag från denna träningsperioden, vilken startade efter gbg-varvet. Var för första gången sen typ Maj under 30 minuter på 5km igen - vilket känns dunderhärligt! Detta trots att jag var lat nog att jag skippade uppvärmining och därmed fick den segaste första kilometern på länge på köpet. Men det gick ju bra ändå ;-)
          Vi får se om det blir Segovia i helgen eftersom min värdbror är sjuk. Det blir nog bra vilket som. Är jag hemma kan jag träna, plugga och sånt - hänger jag med till Segovia får jag se en ny stad med allt vad det innebär.
          NU ska jag dock sova! Buenas noches/ God natt!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 Hemma hos Sandra innan vi drog till Diversia
I väntan på resten av gänget innan bowlingen (som inte blev av)
Moi
Los empanadillas <3 <3

Kommentera

Publiceras ej