Ännu en helg som flugit förbi. I fredags blev det bio som bestämt innan. Jag, Jakob, Sandra och Nella drog till diversia där vi först laddade upp med lite mexikansk mat. Jag tog en pizzadilla som var jättegod! Det var dock inte så prisvärt för även om det inte var pengar man la på det så var det inte heller mycket man fick för det... Tror mitt kosta ca. 70kr och då var det både dricka och den maten. Men aja det var gott så jag ångrar inte men går kanske inte tillbaka dit i första hand. På tal om mitt senaste inlägg om språket och alla misstag så hörde jag fel ännu en gång (händer hela tiden). När servitören kom med maten sa han typ "akta, det är varmt" så trodde jag att han mena maten så jag ba "ja det hoppas jag... vad ska den annars vara?" (sa inte det men tänkte) så jag tog tag i tallriken och drog den närmare. Nej, Emma... Han sa att tallriken var riktigt varmt så ta inte tag i den, vilket jag gjorde direkt efter att han sagt det, han skrattade åt mig hahhaha.
          Sen begav vi oss till bion - vi skulle se en barnfilm på spanska (dock amerikansk från början) som heter PesadillasDen var mycket bra - både rolig och lite läskig. Sen blir det ju lite vad man gör det till, vi trissade upp varandra ganska bra under filmens gång vilket gjorde den ännu bättre ;-). Mätta och belåtna (ni förstååår inte hur mycket jag åt under fredagen asså omg, jag och Nella delade på en stor popcorn men innan jag drog hemifrån "råkade" jag klämma ett paket kakor... usch vad jag kände mig tung när jag kom hem...) begav vi oss mot metron för att åka hem. Sov gott.
         Dagen efter hade vi bestämt i förväg att vi skulle in till Madrid mitt på dagen för det skulle vara en parad för att fira det kinesiska nyåret. Begav oss ut på metro äventyr, hoppade av på fel station, fick fråga spanjorer om det visste, ingen visste, tog metron till en annan station och hittade paraden! Tyvärr en timme senare än tänkt så vi hann inte se jättemycket av den men det vi såg var kul att se! Tycker det är kul att få uppleva/se olika kulturer med deras traditioner och sådanrt. Det var så kul att se de som firade för de var så glada och firade verkligen. När paraden tog slut begav vi oss för att hitta ett ställe att käka på, dock var alla restauranger i hela området fullbokade - vilket inte var så konstigt så klart. Tillslut delade vi upp oss för det var ändå omöjligt att hitta plats åt 10 pers. Hälften ville vara kvar i området, se på firandet och käka kinesiskt, vi andra hälften åkte till en annan del av Madrid för att käka där. Åkte till en ny metrostation vilket var spännande, de andra hade dock redan varit där en gång så de hade lite koll på vad som fanns. Blev ett ganska billigt men ändå bra stället. Käkade en Tosta Mediterránea. De som jobbade där var jättetrevliga och tyckte det var spännande att vi var från Sverige. 
          Den maten vi åt där var mest som ett mellanmål nästan, alltså inte en hel lunch som mättade helt - men det var lugnt för vi var sugna på annat också. Så när alla ätit upp drog vi vidare till något juice-fik. Många tog en smoothie, jag och Frida tog en våffla med nutella och jordgubbar. Kände mig först lite krängig som ätit så mycket skit dagen innan och ändå köpte det jag köpte när de andra tog en nyttig smoothie, men jag ångrar definitivt inte mitt val. Deras smoothies var absolut inte goda, vissa till och med äckliga! Men min våffla var riktigt god <3
          Tog metron hem, var hemma typ 18.30 och tänkte att jag nu skulle ta en lugn kväll med mellon ty jag vra svintrött. Men så hörde Nella och Frida av sig, de skulle till diversia för att "tomar algo" - alltså äta och dricka lite smått med skönt häng. Kunde inte stå emot och 21.30 åkta jag dit - dock i bil eftersom att min värdpappa också skulle dit (lyx). Sen var vi där fram till typ 1 på natten. Jag och Elin delade på en chocolate fudge brownie-milkshake på det första stället medan de andra drack annat. Där satt vi och spelade kort och hängde i någon timme innan vi gick en våning upp och slog oss ner på nästa ställe - jag käkade lite pommes med massa olika dippor och de andra drack annat och käkade nachos. Var en jättemysig och super-duper-rolig kväll med myyyyycket skratt. Trött anlände jag hem strax innan 2 (som är vår rid vi måste vara hemma). Är inte van vid att vara ute och ränna så här så jag somna direkt.
          Idag är det plugg på agendan men vi ska förmodligen träffas ett gäng på gymmet för att simma/bada lite sen. Det kan absolut behövas med tanke på hur mycket skit jag ätit denna helgen omg känns som att jga ska explodera. Ha en bra dag ni, vi hörs.
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 Jakob, Sandra och Nella på det maxikanska mat-stället innan bion
min Pizzadilla

 
Milkshake @ Tommy Mel's 50-/60-tals restaurang 

Såååå gott!! Och endast 2€ ❤️❤️❤️