Hej och Hej då.
Nej jag skojade bara men det är typ så dagens inlägg blir för jag måste verkligen sova. Snabbt och effektivt. Sorry bloggen du får stå till sidan just nu för nu är dte fullt fokus på plugget. Har två prov denna veckan som jag verkligen vill maxa - spanska och matte. Eller okej, jag vill maxa spanskan och överleva matten med hyffsat resultat. Nästa vecka har jag dessutom tre inlämningar så det blir plugg, plugg, plugg denna veckan. Tur i oturen att jag fortfarande har lite efterslängar av min förkylning - kan inte träna = mer tid för att plugga. 
          I helgen blev det inte heller mycket uppdatering så jag kör en effektiv sammanfattning:
Lördag - Låg hemma hela förmiddagen eftersom jag var förkyld. Kände mig dock mycket bättre under dagen och begav mig relativt pigg till divan på eftermiddagen för att se Madrid-derbyt på montan med Nella och Sandra. Det var kul att se matchen där, käkade mina pommes som vanligt där, trevligt sällskap och bra match!! Det var ett tag sen jag verkligen satt ner och kollade fotboll så här så det var verkligen kul och skönt att ta sig tiden att göra det nu och det var en bra match tyckte jag! Atlético vann heheheh. Torres startade och gjorde bra ifrån sig <3333 Fick dock ont i magen när vi kom till montan och de eskalerade sedan under tiden när vi var där så när vi skulle gå hem kunde jag knappt gå och fick typ stappla fram. Det var övre delen av magen och inte blindtarmen - skönt ty det är typ min skräck att drabbas av. TACK till Nella och Sandra som följde mig heeela vägen hem till dörren! Kom hem och la mig i sängen och tillslut avtog det, tror det var typ luft i tarmarna eller något idk. 
Söndag - 30 år sedan Palme mördades och självklart (nörd som jag är) toppades veckans uppladdning med att detta blev en 100% Palme dag. Inledde morgonen med att se massa klipp från morgontv och diskussionsprogram om Palme. Begav mig vid strax innan 12 till Elsas metrostation, satte mig där utanför och läste min Palme-bok i typ en halvtimme innan hon blev klar. Vi tog renfen till Madrid. Där begav vi oss ut på vårt första mission: köpa en röd ros. Hade planerat denna dagen länge och en av sakerna var att jag skulle köpa en röd ros. Efter intensivt letande hittade vi ett torg där de såldes blommor, jag köpte min ros och sedan åkte vi finally till Usera. Vid Usera ligger Parque de Olof Palme, där hängde vi ett tag. Hittade typ en minnessten och lade min ros där (men tog tillbaka den sen heheheh, den var för fin för att lämnas där). Vi hängde ett tag i parken och tog ett par bilder, Elsa är också duktig på att fota och hade bett henne ta med kameran för jag behövde en ny proffebild till fejjan ;-) Käkade lunch spanish-time (16.00) på Burger King innan vi begav oss hem. Ägnade sedan kvällen åt att äta Galletas och se på bort klippta intervjuer från en Palme-dokumentär som svt sände på 10-årsdagen. Det blev en bra dag.
          Observera min profilbidl och hur jävla genomtänkt den är, har lyckats smyga in mitt nörderi så att det är såååå tydligt om man fattar men ändå sjukt osynligt om man ej vet, är så nöjd hahahah - hade planerat denna länge ska ni veta! Bilden är tagen i Parque de Olof Palme, den 28 februari 2016 (30 år sedan mordet, på dagen), jag håller i en röd ros - symbolen för socialdemokratin. Hahahaha om ni bara visste så nöjd jag är! Efter alla år som ganska ensam bland mina vänner om att ha de intressena som jag har så har jag blivit en jävel på att smyga in mitt nörderi lite då och då. Är folk inte intresserade av att lyssna på ens monologer om Olof Palmes farfar Svens karriär eller när jag snacka om FN:s organisation och uppbyggnad - då får man hitta andra sätt att få utlopp för sina inre nörderier. Typ så här, kommer vara sjukt nöjd, sjukt länge nu! ;-)
           Okej det blir inte mer än så här idag mina kära blogg-läsare (mamma, farmor...)! Skypeade lite med Webecca och Siwi idag kan jag klämma in btw, det var trevligt, saknar dem en aning. Måste sova nu om jag ska orka stiga upp i tid imorgon och kunna nyttja lektionerna till att plugga effektivt. Tengo que ser eficaz mañana.
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 

Kommentera

Publiceras ej