Idag har varit en helt vanlig dag. Det ni! Jag har helt vanliga dagar här nu! Förutom att jag försov mig grovt imorse... Brukar vakna 07.00 och stiga upp 07.20 för att hinna äta frukost, gå på toa och borsta tänderna innan resten av familjen vaknar 07.45. Då brukar de banka på toadörren och jag smiter in på mitt rum för att klä på mig och packa väskan innan vi drar ca. 08.10. Idag vakna jag dock 08.05 - förstår ni paniken?!?! Flög upp, slängde på mig kläder, slängde ner datorn i väskan och kutade ut för att borstatänderna, hann sedan springa ut i köket för att bre en macka, sno åt mig en av min värdpappas healthy-muffins och en drickyoghurt. Som tur var var familjen lite sen så vi stack först 08.17 typ. Så det blev frukost 2 timmar senare än vanligt, i skolan, idag. Men jag överlevde även det. 
          Resten av dagen flöt på som vanligt, lunchen var inte jättegod men man har lärt sig överleva det också. Äter mycket sallad, vitt bröd och efterrätts yoghurt om maten inte är på topp. Hade som plan att inte träna idag utan åka rätt hem och plugga fram till middagen. Dock så har vi inte så mycket plugg just nu och lyckades jobba undan lite spanska idag på idéhistorian när vi ändå bara kollade på film så mina kompisar lyckades övertala mig att hänga med till IKEA. Det är ju dags för semlor nu så folk ville dit för att se om det fanns där men det gjorde det inte. Istället gick vi runt och kollade läget hela gänget sen stack jag och Nella, hon körde runt mig i en vagn och så snackade vi en massa hjärups-skvaller vilket var jättekul. Passade givetvis på att köpa en billig 5kr korv där MEN de lurade oss! Vi sa att vi ville ha en hotdog så frågade hon om vi ville ha gurka till så sa vi Nej, så la hon till massa rostad lök ändå och la till 1€ för det vi ba wtf??? Nella hade dock pengar, det såg gott ut och vi orkade inte tjafsa på spanska så vi tog den och den var god. 
          Kom hem, läste lite sidor i idéhistoria-boken sen gjorde jag inte så mycket mer. Kvällsmat, som var jättegod. Och nu har jag skypeat med älskade Siri och Rebecca i typ mer än 2 timmar <3333 Det är så mys och vi snackar om allt och lite till! Nu orkar jag dock inte med dem mer, även sådana sköningar har en bäst före gräns... Skoja, de är balla och det är kul att höra om hur de har det i London (vi går samma linje på gymnasiet och går i samma klass i Sverige). Nu ska jag in på tv4 och kolla hur det går för amerikanerna och deras presidentkandidater. Imorgon är första lektionen idrott, vi ska ut och springa. Hoppas det inte är maxpuls-test för då dör jag... God natt och håll tummarna för att jag inte försover mig igen imorgon för imorgon ska vi sticka hemifrån 10 minuter tidigare.
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 

Kommentera

Publiceras ej