Har nu fått svar på varför jag var så trött och hungrig hela dagen igår - jag är påväg att bli sjuk. Har känt i en vecka att jag har något på G i kroppen men mina förkylningar är alltid så himla sega så den känslan kan jag gå runt med hur länga som helst innan det bryter ut, därför brukar jag t.ex. träna trots att jag inte känner mig helt 100%. Nu känner jag dock att det är riktigt nära att bryta ut så blir lite ändrade planer för mig detta lovet - hade tänkt passa på och träna riktigt mycket, men så blir det inte nu... Innan jag blir förkyld - och även när jag är det - infinner det sig alltid samma typ av känsla i min kropp. Dels är jag tröttare och så känner mig konstant småhungrig och när jag väl blir hungrig på riktigt blir jag även illamående. Tur då att detta blev en mellandag. Låg kvar länge i sängen i morse. Vid ca. 11 började jag plugga och satt sedan och skrev på min georgrafi inlämning (mer eller mindre effektivt) fram till kl.14. Blev klar så det är skönt - en sak mindre att göra! 
          Kände då att jag kanske borde gå ut för att få lite luft så klädde på mig lite vettiga kläder och gick mot metron. Åkte till en metrostation som jag aldrig stigit av på förutom - La Granja - som ligger precis efter stationen jag stiger av på när jag ska till skolan samt diversia, har därför alltid vetat om den men inte vetat hur den är typ. Nu har jag sett det iallafall, även om det inte var mycket att se. Var typ bara ett tråkigt industriområde så jag gick en liten runda och sedan tillbaka till metron. Hoppade av på Moraleja för att smita in om Al campo (stor matbutik - som Coop forum - som har allt!). Handlade schampo och balsam, det jag tog med från Sverige börjar ta slut nu. Köpte även lite kex och ett toblerone så att jag kan tröstäta om jag nu blir sjuk!
          När jag kom hem chillade jag lite och gjorde ett halvdant försök att plugga. Efter maten (kyckling inlagd i någon sås och stekt majs) tog jag dock ett krafttag med spanskan. Har prov nästa vecka så har nu suttit i en timme och försökt förstå när man ska använda den nya verbformen som vi precis har lärt oss - konjunktiv. Tror jag börjar få kläm på det nu men återstår en hel del arbete...
          Imorgon fyller Elsa år så vi ska åka in till Madrid och käka burritos för att fira henne under dagen. Det blir jag, Sandra, Elsa, Elsas mamma + hennes arbetskamrat och man - ska bli kul! Efter det ska de nog dra omkring på stan men jag sticker nog hem då eftersom jag inte känner mig helt kry. Senare på kvällen ska vi ses på divan (diversia) och käka tapas. Ser fram emot det sååå mycket! Idag fyllde btw Frida år - som ni sett en del av på bloggen på senaste - men hon och en stor del av gänget befinner sig nere i Granade nu så blev inget firande av henne här. 
          Nu ska jag nog dra mig till sängs, se en mysig dokumentär och käka kex <3 God natt!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej