Det har varit min vanligaste fras denna veckan känns det som hahaha! Denna veckan har varit en intensiv mix mellan plugg, säga hej då och fixa inför resan. Är helt sjukt trött just nu så då känns det ju stabilt att jag åker imorgon, kommer fram på kvällen och börjar skolan dagen efter. Tro det eller ej men jag är inte nervös. Jag har inte haft några sådana känslor sedan i juni typ hahaha, utan det har på sin höjd varit "näe, varför gör jag detta? Det hade ju varit så bekvämt och skönt att stanna hemma, äta sin havregrynsgröt på morgonen och veta exakt vad jag har framför mig och hur det ser ut utanför dörren." 
   Det känns lite dumt att säga men det har inte direkt varit svårt att säga hej då denna veckan. Förstår inte riktigt de i klassen som redan gråtit, men deras känslocentra i hjärnan kanske aktiveras lättare än vad mitt gör. Det känns lugnt, jag kommer ju hem om 5 månader och då är allt som vanligt igen förutom att jag är en lite mognare, klokare och coolare person (hoppas jag). 
  Sen tror jag dock att faktumet att jag aldrig varit hemifrån eller ifrån min familj i mer än 2 veckor spelar ju in en del. Jag vet inte hur det är att vara ifrån dem så länga att jag kan inte oroa mig för den oerhörda saknaden, för jag har inte känt den som den förmodligen känns efter 1 månad eller mer. Inte vet jag något om Madrid heller så allting känns fortfarande så avlägset! Jag känner mig som en guldfisk som simmar runt i sin skål i godan ro och så imorgon kommer de flytta mig till en annan skål. Det kommer säga plupp sen är jag där och simmar omkring och fortsätter bara tänka "jaha, det här är min skål." Kanske. Jag vet inte, jag vet ingenting just nu och det är både lite läskigt men mest pirrande spännande.
   Igår skulle jag till stallet för att säga hej då till Malin och mysa med min pålle i lugn och ro (från marken, i boxen). Men så blev det inte utan Malin skulle skritta Robban och då fråga Mia mig om jag ville hålla henne sällskap med Dallas. Såååå mys!!! Åkte sedan hem till min kära moster för att ha taco- och filmmys. Vilket även det var sååå mys!
   Idag var jag först i stallet och red min pålle, tog en strölektion i en av jojos grupper och det blev ett helt perfekt hej då med min pålle. Han gick bra på lektionen även om det är annorlunda att rida just lektion och så bara 45 minuter i lilla ridhuset. Men efteråt stod vi och mös ett bra tag (han fick en morot men det är hemligt för är mot reglerna att ge hästarna godis 😉 ). Åh älskade pålle, glöm mig inte och var nu snäll vid barnen! Efter det åkte jag o mamma till Malmö för att köpa present till värdfamiljen i MFF-shopen och säga hej då till farmor.
   Har slitit med tvättning och packning hela dagen dessutom. Men nu är jag klar med den biten, ska bara fixa lite smått imorgon innan vi drar. Väskan väger nästan exakt 20kg vilket känns stabilt eftersom gränsen ligger på 23kg. 
   Imorgon åker jag alltså... Hej då Sverige, vi ses om ett halvår då...

Nos vemos en Madrid

Emma Torres


Observera att vi har likadana tröjor, jag å Zanna! How cute?


Kommentera

Publiceras ej