Idag har varit ännu en händelserik dag! Jag snytit mig ca. 3000 ggr, hostat ca. 200 ggr, käkat en portion spaghetti kötfärssås, kollat 2 avsnitt av Maria Wern OCH gjort ett tappert försök till att plugga! Snacka om Living la vida loca här i Spanien alltså! Inga större framsteg under natten när det kommer till min förkylning alltså. Vilade hela dagen igår (förutom när jag åkte och hämtade Elin i Madrid och sen åkte hem med henne för hon hade precis sagt hej då till sin familj och ville inte åka hem ensam) och idag har jag vilat ännu mer. Vet inte om det är att jag inbillar mig men tycker ändå att nu mot eftermiddagen känns det aningen bättre. Kanske, om jag har tur, är detta en kortvarig förkylning oxh jag kan vara frisk till helgen. Det hade varit fett nice för då blir jag inte utan träning alltför länge. Har sånt driv och lust till att träna nu så det känns surt att det får stå tillbaka för min hälsa var och varannan dag. 
          Känns som att jag kastat bort hela denna dagen genom att bara dega och jag klarar helt enkelt inte av det. Kanske ska sticka till Al Campo och köpa godis? Något måste jag göra iallafall för är sååå rastlös. Det är sjukt så lätt jag blir rastlös här! Hemma i Sverige var jag alltid på språng, till stallet och fixa det, hemma och fixa annat till stallet, till stallet och jobba, hem och plugga, träffa lite kompisar, till stallet och pussa på Dallas, springa ett par mil och gärna träna mina småtöser i fotboll en stund. Ingen rast, ingen ro. Här tränar, pluggar och träffar jag kopmisar. Och när jag varken kan träna (pga. förkylning) eller träffa vänner - de flesta har/ har haft besök från Sverige i helgen eller rent av befunnit sig i Sverige - kan ni då förstå som jag kryper på väggarna??? Har inte haft mycket motivation till att plugga i helgen heller så det har ju knappast gjort läget bättre. Ska dock försöka ta mig i kragen nu och plugga lite. 
          Vill ni ha lite andra glädjande nyheter så kan jag meddela att min budget ligger på ett stadigt plus, och detta med endast 4 dagar kvar av Mars! Sånt gör mig glad. Tyvärr är det inte så mycket min förtjänst utan snarare tack vare att mina föräldrar skämde bort mig och betalade för typ allt när de var här. Aja. Ett + är ett + och inte ett - iallafall. 
          Nä nu ska jag ta tag i livet... Imorgon är det tillbaka till skolan, pepp... Glömde en banan i skåpet fredagen innan lovet, ska bli spännande och se hur den mår nu...
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej