Som jag har skrivit idag! Det ska ni veta, idag har jag kämpat och snart är jag klar med min samhällsuppsats. Tyvärr blev inte diskussionen så djup som jag hade tänkt mig men jag får fila vidare på det en aning. Tyvärr 2.0 är att eftersom jag lagt all min tid åt den uppsatsen i helgen har jag varken läst spanska, engelska eller koi-historia... Spanskan kirrar jag lätt, Engelskan får jag kämpa med tisdag och onsdag, koi-historian blir svår däremot... Måste sitta med den imorgon eftersom jag har provet på tisdagen MEN då måste jag sitta med min sam.uppsats också... Åhh hatar att ligga efter, detta är inte likt mig. Vilken skit jag har satt mig i men jag får lösa det. Vi har matteprov på fredag också men det lägger jag inte någon större vikt vid eftersom jag i princip redan har sänkt mig så mycket att det knappt kan bli sämre. Vi har inte ens gåt igenom något nytt inför detta provet? De nya begreppen vi stötte på (som tydligen är viktiga delar) har han bara sagt att han kommer gå igenom på måndag. Jo men tack för att du går igenom det i så god tid :)))) Vi får se hur det går helt enkelt. Jag överlever. Hoppas jag...
          För mig har det alltså inte varit någon händelserik dag. Har regnat som tusan och detta underskattade jag grovt när jag begav mig ut för att springa en runda. Tänkte ta en längre runda och därmed en sväng inom "skogen". Efter 3km nådde jag dock fram till en stor flod som bildats mitt över vägen där jag brukar springa. Grejen är att det är ju kuperad terräng i sand så vattnet hade verkligen skapat en flod, den var flera meter bred, rann jättelångt och var djup. Försökte vada genom den men tog ett kliv ut och vattnet räckte mig till vaderna. Var jga inte blöt om fötterna sen innan så var jag definitivt då! Efter en kvart lyckades jag finna en väg över där jag slapp krypa under träd och blöta ner även byxorna, men vid det slaget var jag redan trött och ville inte riskera att bli sjuk då hela jag var blöt och kall, så jag avbröt träningen. Kom hem trött och hungrig men fann då att ännu en gång fanns det knappt någon mat hemma. Skrev till mamma och var helt förtvivlad, jag var så trött på spanien och deras jävla matkultur ännu en gång och ville hem till Sverige. Tillslut löste jag det dock, trots att alla matbutiker var stängde lyckades jag undvika burger king. Hittade lite kaninkött som jag åt, samt två mackor med ost och svett-skinka samt två morötter. Inte den godaste lunchen men jag klarade mig iallafall fram till middagen. Blev ris med två prinskorvar och två ägg. Healthy. Ta mig tillbaka till Sveriges mat för i helvete känner jag bara just nu, trots att jag älskar Spanien, Madrid i övrigt!
          Idag var det loppis på BuRF förresten! Tyvärr var jag själv inte där men jag fick hänga med en liten sväng igår under föerberedelserna via mamma på Facetime. Var såå kul att få "gå" omkring på stallplanen igen, träffa folk och hälsa på hästarna i stallet. Älskar BuRF. Hoppas på rekord för årets loppis, för det behöver och förtjänar den klubben, min klubb, världens bästa klubb!
          Tyvärr gick det sämre för två andra klubbar jag håller kärt idag. Atletico förlorade sin match och därmed inga chanser att vinna La Liga längre. Där sjönk värdet på mina biljetter till sista matchen något drastiskt. Ska deppa lite till sen ska jag försöka se positivt på det: kommer förhoppningsvis få se Guidetti spela! Och om varken han eller Torres spelar så kommer iallafall solen skina vid det laget och det är alltid härligt med fotboll då! Får shoppa atleti-prylar i shopen och njuta av atmosfären istället.
          Nu ska jag ta en tur till med uppsatsen, sen får det räcka! God natt!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej