Igår överraskade vi Bella och åt middag med henne samt hennes familj på Tommy Mel's. I Torsdags fyllde hon 18 år så därför har Elin och Bellas mamma under en tid snickrat ihop denna överraskning för henne. Hon trodde att hon bara skulle ut och äta helt vanligt men så satt vi - jag, Elin, Elins syster, Sandra och Frida - där och väntade på henne. Tillsammans, alla 10, käkade vi en jättegod middag som Bellas familj bjöd på (1000 tack!!!). Jag tog en hamburgare som var riktigt god och senare till efterrätt beställde jag in en choclate fudge brownie som var typ den största 1-portionskakan jag har ätit. Ingen trodde jag skulle klara av att äta den men ni känner ju mig, när det kommer till kakor finns det alltid plats så självklart slank den ner - om än inte så lätt mot slutet... Som belöning fick jag låna Bellas krona en stund och glänsa mig i hennes glans. Det var verkligen en jättetrevlig middag och vi hade såå kul! Innan hade vi varit lite nervösa inför hur det skulle vara att äta middag med hela hennes familj, typ om det skulle bli stelt och så vidare men det gick hur bra som helst - de var mycket lätta, roliga och trevliga att prata med hela familjen!
          När vi skulle hem velade vi hit och dit om vi skulle ta metro eller renfe - eller både och. Bella skulle åka metro med sin familj och Elin skulle ta renfe med sin syster. Frida, jag och Sandra kunde inte betsämma oss. Tillslut blev det både och (var planen). Vi tänkte gå av på sol och byta till renfe där för att sen gå av på Chamartin och byta till metro igen, men hurvida detta var smidigt eller bara omständigt rådde det delade meningar om så vi fortsatte diskutera även på metron. När vi kom till Sol och skulle gå av sa Bella till oss att vi var klyddiga, vi kunde lika bra stanna på metron och byta till vår linje på en senare station. Då vi alla tre var lika förvirrade tog vi det som en order, stannade kvar och vinkade snabbt hej då till Bella och hennes familj. Stationen senare insåg vi att vi hade gjort fel. Den stationen som Bella sagt att vi kunde byta på fanns inte på den linjen vi satt på då insåg vi... Istället blev det till att åka en lång bit till en okänd station, ta linje 9 därifrån (som vi aldrig har åkt förr) till en annan känd men ännu oupptäckt station för att där sedan byta till vår kära linje 10. Efter många om och men var vi på rätt köl igen och dessutom lyckats skaka av oss ett gäng förföljare. Bli inte oroliga - det var inte så farligt som det låter...
          Redan när vi hoppade på metron med Bellas familj hamnade vi i samma vagn som två flickor i 10-års åldern. De stod storögt och stirrade på oss huuuur länge som helst. De viskade, fnissade och fortsatte att kolla, utan att ens försöka vara smidiga eller dölja det - de bara stod 1 meter ifrån oss och stirrade. Vi stirrade tillbaka, Frida grimaserade och Bellas mamma härmade dem medan vi andra skrattade. De fattade ingen av pikarna utan fortsatte stirra. Oturligt nog hoppade de av på samma station som Frida, Sandra och jag gjorde och skulle dessutom även ta samma metro därifrån. Vi blev inte av med dem för än vi hoppade på 10:an. Älskade 10:an - räddaren i nöden ännu en gång - världens bästa metrolinje <3 Somnade gott sen, riktigt bugasprängd som man säger på ren skånska.
          Förutom middagen igår har jag absolut inga planer för helgen, vilket är oerhört skönt. Det blir till att klistra sig framför skrivbordet och jobba med den där jääävla samhällsanalysen. Hade ju skrivit jättemycket i början av veckan men sen insåg jag att jag bara skrivit en massa skit så jag fick börja om. Idag har jag skrivit 2 av 5 sidor och denna verisionen börjar faktiskt kännas riktigt bra. Det är det enda jag har gjort idag, och det enda jag tänkte göra imorgon.
          Tog en paus i plugget vid 15 för tänkte gå ut och springa MEN hade inga träningskläder ty vår nya städerska ännu inte har lärt sig vems kläder som är vems och därför delar hon ut mina kläder till lite alla möjliga personer i familjen. Blev ingen träning för mig för vågade inte gå in på värdisarnas rum och snoka rätt på mina kläder. Istället begav jag mig till Nike-outleten, som ligger mycket nära mig, med syfte att köpa ett par nya skor. De jag har nu har jag haft i 4 år och använt var dag sedan dess i princip. Detta har resulterat i att det både gått hål i dem, sulan håller på att lossna och dämpningen har försvunnet. Helt hopplösa har de varit de senaste veckorna så jag kände att det kan vara dags för ett par nya. Och jag fann ett par! Har ändå letat i en månad lite halvt men inte hittat några, men nu hittade jag ett par nästan direkt! De är ganska lika mina förra hehehe, varför förnya sig liksom? Faktum är att de är nästan identiska förutom ett par små skillnader i uppbyggnad samt att skosnörena är svarta med små vita prickar, istället för helvita. Wild and crazy va? Köpet var helt perfekt då de både är snygga, sköna OCH billiga! Fick dem för halva priset, de kostade alltså endast 455kr ungefär! Det är helt sjukt, ett par snygga Nikeskor för under 500kr, är i chock.
          Har inte träffat värdisarna på hela dagen för de är iväg på middag så ska bara slinka ner i sängen nu och sätta på en bra film, eller varför inte en dokumentär från SVT? Det var längesedan. Svt är min absoluta favorit kanal och media-"företag". De levererar så himla mycket bra saker och allt helt i min smak. Mycket samhällsorienterat, utbildande och vettigt. Inget jävla Paradise Hotel eller Idol. Uppdrag granskning - det är riktiga grejer! ;-) God natt då så hörs vi imorgon - då är jag förhoppningsvis nästan klar med samhällsbajset.
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 
Queen Bells herself med hennes ståtliga krona som inhandlades i min lokala chino för en dyr peng då det är helt äkta guld och ädelstenar! ;-)

Kommentera

Publiceras ej