Tjoho nu har jag skrivit klart min samhällsuppsats och jag är fett nöjd med den faktiskt!! Ska läsa igenom den en sista gång sen skickar jag in den. Har kämpat hårt med den och faktiskt ganska stolt över att jag lyckades göra klart den i tid och att den blev så bra med tanke på att jag började i lördags i princip. Hade påbörjat en annan text innan ju men den fick jag skrota för den handlade inte alls om ämnet. Men det var ändå bra att jag skrev den för det gjorde att jag kunde mycket om det ämnet den handlade om, vilket jag sen kunde använda mig av en hel del i den slutgiltiga verisionen. 
          När jag blev klar med den pluggade jag lite på koi-historian som jag har muntlig examination på imorgon. Känns ändå ganska bra inför den. Kan faktan hyfsat och sen är det bara till att babbla, det ska nog gå! Måste ta ett ryck med engelskan ikväll och framförallt imorgon eftersom att jag inte läst ett enda dugg i helgen och till på onsdag ska jag ha läst till kap. 18, just nu är jag på kap. 6... Äh det går, väl... Hoppas jag...
          Förutom att plugga har jag snackat med mina kära häst-bästisar; Malin, Hanna W och Rebecca! I sommar ska vi på turridning på söderåsen och håller just nu på och bokar datum. Ska bli sååå kul!!
          Annars händer här inte ett dugg... Det regnar, det är vad som händer. Vardagarna är verkligen vardagar nu och det blir färre och färre udda saker som händer för jag har vant mig vid det mest, även familjens olika egenheter. Idag åt vi kycklingklubbor till middag och min värdpappa skrattade åt mig som försökte äta den med bestick. Hahahah förlåååt för att jag inte är rutinerad när det kommer till äta kyckling då!! Har faktiskt bara ätit kyckling sedan slutet av december 2015.
          Glömde berätta att igår kom det två av mina värdisars kompisar hit. Satt och chillade ute i soffan i vardagsrummet när de kom så sen stannade jag en timme där typ för det var så kul och lyssna på allt de snackade om, fattade typ allt!! Den ena av dem var från Argentina så naturligt gled de in på dialekter då och de försökte alla härma olika spanska dialekter vilket var sjukt kul att höra på!
            Nä... Annars då? Bara 40 dagar kvar här i Madrid nu. Helt sjukt! Ska bli ganska skönt. Längtar lite faktiskt för det är så mycket att se fram emot då - träffa alla vänner igen, kusiner och andra släktingar, hoppläger på BuRF, betessläpp, semseter med familjen, äventyr med kompisar, kunna äta och träna som jag vill igen, min egna säng, min egna trädgård, SVERIGE! Men jag ska njuta fullt ut av det sista här, så klart! Men som det är nu är vardagarna ganska tradiga... Bara plugg. Ibland lite träning, men mest plugg. Helgerna däremot är 100 gånger roligare än i Sverige. Ja, jag kommer sakna detta, efter ett par veckor kommer jag sakna allt här. Men det ska bli skönt att komma hem till Sverige, Skåne, Uppåkra. Och till Madrid återvänder jag definitivt inom en snar framtid. Går träningen bra när jag kommer hem har jag siktet inställt på Madrid Marathon våren 2017. Men schhhh, det är en hemlis ännu, vill inte ha någon press på mig. Ska försöka gå upp och rulla lite på milen nu tills jag kommer hem så får jag börja stegra där efter. 
          Nä, nu ska jag läsa lite sen blir det sängen - Buenas Noches!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej