Idag klarade jag ännu ett prov. Hade muntligt koi-historia och det hick nog ganska bra. Tyckte inte vi fick frågor som vi kunde diskutera o spåna vidare på utan det kändes mest som att vi sa saker som vi redan sagt - typ ren repetition av presentationen på Prado. Lyckades dock få in ett par funderingar och analyser men undrar om det är tillräckligt alltså... Nu är det iallafall över och jag har därmed en mindre sak att oroa mig över. 
          Skulle ha läst jättemycket engelska idag men det kom lite i mellan på eftermiddagen så hade inte riktigt koncentration till det och nu på kvällen prioriterade jag att hänga med mina värdisar. Det tyckte jag faktiskt var en bra prioritering för vi snackade mycket ich jag lärde mig en del. Asså nu blrjar jag känna skillnad i språket. Vilket flyt jag blrjar få!! Det är coolt att kunna prata utan att behöva tänka på varje bokstav man säger, utan att vissa saker faktiskt kommer automatiskt. Dels grammatiskt men även ordförrådet som har ökat någor kolosalt!
          Nu på kvällen satt vi ich kollade på Eurovision tillsammans och det var kul men tyvärr var det mest skit-låtar med i år... Alltså vad hat hänt?! All försökte ju vara bra, västerländska popsångare. Så jävla tråkigt. Jag saknar låtar som de ryska tanterna 2012, Lordi, Albanien o Balkan länderna som alltid brukar spexa till det lite. Vad är detta för skit? Allt låter likadant! Såå tråkigt... Hoppas på en roligare andra semifinal alltså... Grekland och Bosnien var typ de enda som stack ut lite, annars lät det mest likadant vilket är sjukt tråkigt. Det positiva ich roliga var iaf att det är i Sverige, det var en sketch om Sverige OCH mums mums är programledare! ❤️
          Imorgon får jag nyttja all ledig tid till att läsa engelska innan lektionen. Men jag tror set är lugnt ändå för hat läst tillräckligt för att kunna diskutera det vi ska diskutera (muntligt) imorhon.
          Det blev en kort mobilblogg idag! Är trött och måste sova :/ god natt!

Nos vemos en Madrid

Emma Torres Dagens skollunch á la Spanien 
en söt hund bussen körde förbi på vägen hem efter skolan
Jag och min ena värdbror - faceswap

Kommentera

Publiceras ej