Hujedamej så varmt det är nu. Sån här värme har vi endast ett fåtal dagar om sommarn i Sverige. Dags att börja klunka litervis med vatten igen, slarvat med det sen regnperioden för ett par veckor sedan så vatten var det sista man ville ha med att göra men straffades med huvudvärk så fort solen visade sig igen. Jag är så glad att klassrummen på skolan är utrustade med aircondition för det är jävligt oklart om jag överlevt annars... Idag när vi hade NP spanska hörförståelse höll jag dock på att somna för där var såå kvavt i klassrummet att hjärnan typ inte fick syre. Detta gjorde att jag missade svaret på en fråga, men vad gör det? Tror jag har klarat resten gallant så är lugn. Imorgon har vi den sista delen - skriva. Den delen är jag lite nervös inför för det är ju den svårare av dem, men med tanke på att jag presterat bra på allt annars under terminen så borde det väl gå.
          Skulle egentligen träna idag efter skolan men kunde verkligen inte. Var helt slut i kroppen och huvudet på grund av värmen så jag käkade lite fruktsallad som vanligt och chillade. Sen skrev jag klart min avslutande läslogg i engelska. Blev mycket nöjd med den och har ännu en gång överträffat mig själv, tyvärr verkar det inte betyda något med den läraren jag har här... Får max. C säkert, för att hon är så jävla negativ i sin bedömning. Räckte ju som sagt med att jag missat en sketen punkt och hon satte F på mig...
          Skrev klart min bildanalys till historian vilket känns skönt men är rädd för att den är för kort. Ska snacka i 10 minuter men nu blev det bara 5 minuter... Får klura lite på hur jag kan förlänga det en aning men det känns lite som att mjölka en tom ko då för det finns inte så mycket mer att säga om bilden jag har valt. Diskuterar både hur motivet framställs, konstnärens bakgrund och hur det kan ha påverkat samt hur bilden avspeglar så väl samhället så som nu. Känns ändå som att jag varit ineffektiv idag vilket gör mig grymt frustrerad för har en hel del att göra just nu och har inte tid att chilla då men känns ändå som det är vad jag gör. 
          Ikväll tänkte jag se andra delen av Torka aldrig tårar utan handskar som vi sett första delen av i skolan då vi ska skriva en vetenskaplig rapport baserad på den. Den ska in näst-nästa vecka och jag har inte ens börjat för det har varit så jävla oklart med vad man ska göra. Är lite stressad för jag måste verkligen plugga men samtidigt har vi bara 1 månad kvar här, 5 helger kvar, 29 dagar. Det är ju nu man vill njuta. Får satsa på plugget denna och nästa vecka sen tror jag att det är över, sen är det lugnt och då, då kan jag njuta på riktigt. Ska försöka effektivisera mig nu men tyvärr pluggar jag som bäst mellan kl. 18-00 har jag nu kommit fram till, vilket inte alls passar in i livet. 
          Imorgon ska jag gymma (trots den grymma träningsvärken från gårdagens idrottsdag) och kanske sola och bada lite efter det. Annars har vi inga planer för helgen, vi funderade på både tivoli och badland men tivolit var ganska klyddigt att ta sig till och badlandet öppnar inte för än i juli (spaniens logik med det?!). Jag har endast två saker kvar på min lista att checka av innan jag lämnar madrid och det är att besöka Fuenlabrada (en förort till Madrid typ, som ligger söderom och är staden som Torres kommer ifrån och växte upp i) samt att se en Flamenco-show. Hoppas verkligen att jag lyckas få till det!!
          Omg så lite kvar här nu, har som sagt en hel del kvar att göra här som ska bli roligt men jag längtar hem till Sverige en aning nu. Det ska bli så skönt att komma hem och jag kommer på mig själv allt mer nu att fara iväg i tankarna och drömma om Sverige. Trodde aldrig att jag skulle göra det, men det gör jag. Vet dock att jag kommer vilja komma tillbaka hit igen ganska snart och planerar redan min återkomst hit hahahah. Jag och mina bröder har så kul tillsammans nu och vi snackar som fan så det kommer bli tråkigt att lämna dem. Men som sagt kommer sommaren i Sverige bli såå nice och har så mycket planer på hur jag ska utnyttja all min lediga tid då jag ej fixat sommarjobb. 
          Nu ska jag sova/ se filmen som sagt. God natt!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres
 
 Min ena värdbror - Hugo
Bergen <3
Torres <3
Älskade Spanien <3

Kommentera

Publiceras ej