OMGGGG! Idag la Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray ut en bild tillsammans på facebook resp. instagram. Dessa två utgjorde hiphop-duon Snook som tyvärr splittrades typ 2007 och det ryktades i att de blivit ovänner. Denna duo tillägnade jag HELA min högstadietid (och lite innan det + ända sedan dess) till att dyrka och avguda typ. Jag vill hävda att de är något av det största och bästa som hänt svensk musik för de är rent genialiska i sitt musikskapande! Har drömt om ett återförenande i alla år men sett det som omöjligt med tanke på att de inte verkade vara vänner ens. Men idag la de ut en bild tillsammans och skrev en text som man kan tolka som att det är musik på G från dem! Att de ska börja sammarbeta igen! LYCKA! Skrev direkt till Alice som var min trogna vapendragare under hela högstadiet och tillsammans hade vi Snook som religion. Det var till och med så att när vi på musiken skulle göra en egen låt tog vi en melodi från snook och skrev en egen text som inspirerades av en annan låt av snook som handlade om vad hiphop bör innehålla typ och så följde vi det helt och hållet. Inget. Hette den därför att snook rappade "Hiphop som att ha en jävligt simpel titel på sin första titel" och vad är inte mer simpelt än att döpa den till "Inget" då? I den låten dissade vi allt och alla i vår omgivning, samhället som var helt efterblivet och tjejerna i klassen som var ännu dummare. Tyckte vi då, nu är jag vän med flera av dem :p Oj vad snook har betytt och fortfarande betyder för mig. En reunion skulle vara sjukt storslaget. Jag skulle skippa lektioner, springa från skolan, ta tåget var som helst för att se en spelning med dem.
          Annars då? Som en uppföljning av gårdagens insident med maten så var min bror självklart jävligt snabb med att ta upp det imorse igen. "Varför slängde du maten Emma?" För att den smaka skit. Ungjävel. (Nej förlåt jag tycker om dem men blir lite trött på dem ibland). Sen sa han det till sin mamma också och det var sååå pinsamt! Nu ikväll när vi käkade middag tog han upp det igen (var tydligen ett stort trauma för honom?) och då passade jag på o lära honom ett nytt ord på svenska "tjallare". Vad är det frågade han, det är du svarade jag. Han lärde mig vad det heter på spanska och sen gjorde vi en deal att vi inte ska "tjalla" på varandra mer. Vi snackade som fan denna middagen - tack vare att tv:n var avstängd! Både jag, Hugo och Samuel. Vi sjöng och pratade om allt möjligt vilket var jättekul. När Hugo gick in på sitt rum satt bara jag och Sam och pratade. Han fråga mig om jag ville gifta mig med honom, jag svarade "men du har ju sagt att du aldrig vill ha flickvän?", "just det, tack för att du påminde mig" svarade han, hur söt? Han berättade att där är en tjej som är ett år yngre än honom som är lite kär i honom så jag frågade om inte han var lite förtjust i någon. Han blev såååå generad! Det var kul och tillslut lyckades jag övertala honom att berätta för mig och i utbyte berättade jag vem jag har en crush på så nu hAr vi hemlisar tillsammans! Sen kom hans bror tillbaka och hemlisarna lämnades i hemlighet. Hugo började istället en kampanj inför hans födelsedag. Han förväntar sig värsta fina presenten, typ en äkta matchtröja med "Ibrahimovich" på ryggen. Tror han jag är rik eller? Sen försökte han förhandla sig till en Champions League-boll som kostar ca. 250kr. Herregud jag kan ju inte ge hans bror något sämre då heller så då är vi uppe i 500kr och jag blir typ pank så det kan han fet-glömma! Vilka jävla förväntningar, jag får klura på något smart som han blir glad över men som inte kostar mig skjortan.
          Har jättemycket plugg just nu. Pluggade järnet med matten efter skolan vilket lönade sig. Ett steg närmare ett sensationellt resultat på NP. Imorgon blir det fokus på geografin som jag inte ens påbörjat och ska vara klar nästa vecka tror jag. Ska skriva om Malmö som stad, hur den är uppbyggd och vad de jobbar på typ (som att de Sveriges idrottsstad och mycket innovatin, känd för sina parker och var tidigare en utpräglad arbetarstad med Kockumskranen som främsta symbol och nu blivit en modern stad med flera miljösatsningar). Sista arbetet i geografi så det ska bli skönt att få det klart. Imorgon ska jag även traska bort och säga hej då till mitt spanska fotbollslag. Det har blivit så hattigt den senaste tiden då jag har mycket plugg och varit iväg på utflykter och så vidare, och så kommer det fortsätta dessa kvarvarande 4 veckorna. Ska bli ganska skönt att avsluta nu, det har varit jättekul det lilla jag har tränat, men tyvärr har det inte blivit så mycket som jag hade tänkt och sen så tror jag nog att min spelande karriär är ganska slut. Det är inte lika kul längre. Kanske ett korpen-lag hade jag kunnat tänka mig, men inte mer seriöst än så. 
          Nej nu ska jag sova, dragit över tiden lite för mycket idag så blir inte mycket sömn inatt heller. Om jag ska beskriva mig själv med 2 ord under den senaste veckan så blir det "hungrig" och "trött". Både ätit och sovit alldeles för lite. 
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej