Det blev att jag utnyttjade tiden och skolan och fick en hel del plugg gjort. De andra stack och fikade tror jag men jag och Elsa stannade för att få något gjort gjort, iallafall till lunch. Käkade lunch i skolan och sparade därmed in en del pengar, det gäller att tänka ekonomiskt ;-) Det var typ tortilla (spansk omelett) som jag inte brukar gilla men denna gången var det faktiskt ätbart vilket var nice. Stack hem och chillade lite innan jag stack ut och sprang en runda. Kändes ganska bra idag, betydligt bättre än sist iallafall då jag sprang i minst 30 graders värme. Idag var det bara knappt 25 grader. Var i skolan med långbyxor idag utan att svettas ihjäl - kanske har jag blivit spanjor på riktigt nu? Dessutom hämtade jag min fina skoltröja idag så nu reppar jag Escandinavo till 100%.
          När jag kom hem från springturen var jag tvungen att kuta in på toaletten direkt då den inte var jätteglad. Mjölken som jag har till gröten varje morgon gick egentligen ut förra veckan men jag har fortsatt att använda den endå, dels för att det inte har funnits något annat men också för att den ändå inte luktat såå surt att jag inte kunnat överleva. Idag var det dock nock. Käkade min portion men sen hällde jag ut resten av paketet för att det var så surt och som tur var har min värdpappa handlat ett nytt paket. Men ja min mage var nog inte helt glad över den lite för gamla mjölken. Sen körde jag lite lätt styrketräning. Har gjort ett träningsschema fram tills jag åker hem till Sverige nu med endast fyra övningar som jag ska köra nästan varje dag för att bygga upp lite grundstyrka inför ridlägret. De övningarna är plankan, squats, armhävningar och jägarvila (90-grader). Vill inte komma tillbaka till ridningen och vara heeeelt ur form, vilket jag visserligen ändå kommer vara men jag vill gärna inte flyga som en vante efter hästen hela veckan så lite bålstabilitet genom plankan och jag har iallafall lite bättre förutsättningar. Tycker det är kul att planera sånt så nu hänger den på min dörr och där kryssar jag för varje gång jag följer planen. 
          Efter det har jag bara suttit och pluggat och dagens pluggrace har gett resultat. Nu har jag bara diskussionen och källhänvisningarna kvar på svenskan och geografin är jag heeeelt klar med! Imorgon fixar jag spanskan och så får det bli koi-historia, matte och samhäll i helgen - tyvärr. Är så trött just nu och det blev lite sent ikväll. Gemma och Dani är iväg på middag så jag har passat mina bröder ikväll. Eller knappt passat, mest medlat när de bråkat lite och sen sagt till dem när det är dags att gå och lägga sig. Det var så skönt när de både gått och lagt sig och jag hade lägenheten ensam. 
          Orkar inte skriva så mycket mer men jag bjuder på två anekdoter från middagen igår:
  • Wow det här med spanjorer och visa känslor. De har ju verkligen känslorna utanpå kroppen, iallafall mina värdbröder som börjar gråta för ingenting. Först fick Sam sin fot under Hugos stolsben (vilket jag förstår gjorde ont som fan) så han började gråta och sprang till sin pappa. Dani skällde på Hugo (lite bara) så att även han började gråta. Sam gick och fick is på foten (au ja, så farligt var det väl inte... spanjorer...), satte sig vid matbordet igen och började nu gråta för att det var obehagligt med den kalla isen och då började Hugo gråta lite mer för att han också skulle få lite uppmärksamhet. Herregud säger jag bara.
  • När allt sedan lugnat sig en aning och de blivit vänner igen fortsatte de att skoja med varandra. De skrämdes och kittlades. De skrattade mycket och plötsligt säger Sam "Kolla Emma!". Då har han dragit ner shortsen på Hugo så man ser hans kalsonger och då har Hugo kissat på sig... Han var inte helt genomblöt men det var fortfarande så att han hade kissat på sig. Omg... Han är 11 år som sagt... Fresh vid matbordet. Men det var inte det värsta utan sen satt han bara kvar där utan att göra något och när han ätit upp gick han och satte sig i soffan. Utan att tvätta sig eller åtminstone byta kalsonger. Omg säger jag bara!
Det var allt för ikväll, vi höres imorgon!
 
Nos vemos en Madrid
 
Emma Torres

Kommentera

Publiceras ej